Hoe werkt Ehentha?!

Ehentha?! is een magazine in PDF vorm waarin voornamelijk content die reeds aanwezig is op websites en social media kanalen van deelnemende nomads wordt verwerkt.

Deze content wordt in Ehentha thematisch aangeboden, waardoor het voor lezers interessant is zich te abonneren op Ehentha?!

Artikelen in Ehentha?! zijn gebaseerd op bestaande content en worden middels een sneak-preview gepresteerd. Wil de lezer het gehele artikel of de complete video bekijken, dan wordt de lezer via een link verwezen naar de pagina waar de originele content te vinden is.

Naast bestaande content, verschijnen er regelmatig ook unieke teksten en foto’s die aansluiten op het gekozen thema.

Wie kan meedoen?

De content voor Ehentha?! wordt verzorgd door digital nomads die een eigen website, blog of social mediakanaal hebben en hun content willen delen met een nog groter publiek. Iedereen die zichzelf Digital Nomad noemt, kan dus meedoen, maar er zijn een aantal voorwaarden:

 

  • Je hebt een eigen website, blog of social mediakanaal dat actuele content en relevante informatie aanbiedt.
  • Op je website, blog of medium is een profielpagina terug te vinden waar meer over jou en je activiteiten te lezen is.
  • Je bent aantoonbaar actief als digital nomad.
  • Je bevindt je meer dan 6 maanden per jaar in het buitenland.
  • Je bent langer dan 2 jaar actief als digital of budgetal nomad.
Is deelname gratis?

Ja meedoen kost je niets. Ehentha?! bestaat uit een kerngroep van 20 ervaren digital nomads. Voor hen is deelname gratis. Digital nomads buiten de kerngroep zullen voor deelname een kleine vergoeding betalen.

Hoeveel tijd gaat mij dit kosten?

Geen minuut! Ehentha?! wordt samengetseld door een eigen redactie die de benodigde content verzameld van deelnemende nomads. Je website wordt bezocht en artikelen die relevant zijn voor het thema, worden als teaser verwerkt in Ehentha?!

Wat levert deelname mij op?

Meer bezoekers naar je website, blog of social mediakanaal! Bedenk dat Ehentha?! uiteindelijk door minimaal 20 digital nomads wordt gepromoot. Vanuit al die websites komen nieuwe abonnees en zij zullen ongetwijfeld ook bij jou terechtkomen. Het is dan aan jou om daar iets leuks mee te doen!

Wordt mijn content aangepast?
Nee, we raken je teksten niet aan! Het enige dat we doen is een korte introductie schrijven en doorverwijzen naar het artikel of de video op jouw website. Wat van jou is, blijft van jou, wij verwijzen er alleen maar naar.
Wat is het doel van Ehentha?!

Het doel is tweeledig! Belangrijke en nuttige artikelen van verschillende digital nomads worden gebundeld waardoor de lezer een ruime keuze heeft aan content waarin hij of zij is geinteresseerd. Deelnemende digital nomads zullen hierdoor meer verkeer naar hun website of social mediakanaal krijgen.

Zijn er voorwaarden?

Ja, die er zijn. Als deelnemer verplicht je jezelf om Ehentha?! actief op je website of medium te promoten. Niet eenmalig via een nieuwsbrief, video of post, maar duidelijk zichtbaar op het hele medium. Dit kan bijvoorbeeld door de Ehentha?! badge op je website te plaatsen.